Londra’da nefesleri kesti!

Güncelleme Tarihi:

Londra’da nefesleri kesti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2024 10:20

Pop müziğin başarılı ismi Hadise’nin ilk kez Indigo at The O2’da sahne alacağını duyan Londralılar neredeyse satılmamış bilet bırakmadı.

Haberin Devamı

KONSER organizasyonunu Red Events UK adına Nevzat Özdemir üstlendi. Dj Deniz, her türden müzikle seyircileri ısıttıktan sonra, sahneyi Hadise’ye bıraktı. Heyecanlı bir tezahüratın ardından açık gri renkli göz alıcı parlak taşlı elbisesiyle sahneye çıkan Hadise, geceye, ‘Feryat’ şarkısı ve nefes kesici bir grup dans koreografisiyle başladı. Hadise, ‘Mesajımı almıştır o’ şarkısında erkek dansçılarla ‘samba’ ve ‘salsa’ yaptı; ‘Prenses’ şarkısını beyaz yelpazeli egzotik dansçılarla seslendirdi; ‘Deli Oğlan’ şarkısına ise yan solistler renk kattı. Hadise, dört şarkılı girişgâhın ardından tezahüratlara cevaben; “Hoş geldiniz, mutlu musunuz?, Âşık mısınız?” sorularıyla seyircilerin nabzını ölçtü. “Âşık var mı aranızda”, sorusuna güçlü bir “Evet” duyunca, “Vay be, bir tek ben âşık olamamışım” diyerek, ‘Nerdesin aşkım’ şarkısına giriş yaptı.

Londra’da nefesleri kesti

Londra’da nefesleri kesti

Londra’da nefesleri kesti

Londra’da nefesleri kesti

Londra’da nefesleri kesti

Londra’da nefesleri kesti

Londra’da nefesleri kesti

Londra’da nefesleri kesti

Londra’da nefesleri kesti
BİR DAHA! BİR DAHA!
‘Hay Hay’, ‘Superman’ eserlerinin ardından, sanatçı, ‘Stir Me Up’ şarkısında dansçılarıyla birlikte çekici motifler sergiledi. Konser sonuna yaklaşırken, ‘Düm Tek Tek’ şarkısıyla 2009 Eurovision Şarkı Yarışması’ndaki Türkiye’yi temsil ettiği performansı hatırlattı. “Bir daha! Bir daha!” tezahüratlarının ardından Hadise, “Sizi mi kıracağım” diyerek, yeniden ‘Sıfır Tolerans’ şarkısını seslendirdi. Konserin bittiğini düşünerek yerinden kalkmaya başlayan seyircileri gören Hadise, “Size en büyük sürprizimi en sona bıraktım, pastanın üzerine vişne koyar misali” diyerek sahneye şarkıcı Murda’yı davet etti. Büyük bir şaşkınlığa uğrayan seyirciler heyecandan ayağa kalkarak, Hadise ve Murda’nin düet yaptıkları ‘Sen dönene kadar’ ve ‘İmdat’ şarkılarını zevkle dinlediler. Bu iki şarkının ardından “Murda gibi bir kralın yanına Hadise gibi bir kraliçe yakışır, artık sahneyi Murda’ya bırakıyorum” diyen Hadise, sahneden ayrılırken, Murda ‘Rarrii’ şarkısını kendi başına seslendirip konsere son noktayı koydu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!