GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 6-12 Mayıs 2024 || Aygül Aydın yazdı... Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Aslan, Yengeç , Akrep, Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 6-12 Mayıs 2024 || Aygül Aydın yazdı... Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Aslan, Yengeç , Akrep, Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 6-12 Mayıs 2024 || Aygül Aydın yazdı... Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Aslan, Yengeç , Akrep, Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 6-12 Mayıs 2024 Aygül Aydın yorumlarıyla paylaşıldı. 8 Mayıs saat 06:21’de Boğa burcunda 18 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Boğa burcu, sabit bir burç olduğu için güvenlik, istikrar ve maddi konularla ilgili odaklanmanın iyi olduğu bir dönemdir. Bu Yeni Ay, finansal hedeflerini belirlemek ve maddi güvenden yararlanmak için harika bir fırsat sunabilir. Bu hafta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Haftalık burç yorumları 6-12 Mayıs 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 6-12 Mayıs haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 6-12 Mayıs haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, haftalık burç yorumları 6-12 Mayıs 2024"

Haftanın Gündemi

8 Mayıs saat 06:21’de Boğa burcunda 18 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Boğa burcu, sabit bir burç olduğu için güvenlik, istikrar ve maddi konularla ilgili odaklanmanın iyi olduğu bir dönemdir. Bu Yeni Ay, finansal hedeflerini belirlemek ve maddi güvenden yararlanmak için harika bir fırsat sunabilir. Aynı zamanda, kendini daha değerli hissetmek için kişisel değerlerini gözden geçirmen için de bir hatırlatıcı olabilir. Bu enerjiden en iyi şekilde yararlanmak için biraz zaman ayırıp içsel düşüncelerine odaklanabilirsin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gündemleriniz olabilir. Verdiğiniz emeklerin nasıl şekillendiğini görebilir, çalışmalarınızın nereye uzandığını daha iyi anlayabilirsiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 8 Mayıs'ta burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile hayatınızda yeni bir sayfa değil defter açılıyor. Yeni görünüm, uğraşlar, hedeflerle kendinize dair yeni gerçeklikler ortaya koyabilirsiniz. Ayağınıza takılan taşlardan kurtulmak için yolunuzu değiştirmeniz gerektiğini fark etmenin ekmeğini yiyebilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber saklanmaktan korkmayı bırakıp sakladıklarınızı ortaya çıkaracaksınız. Günyüzüne çıkacak olumsuz haberlere aldırış etmemeyi, bunları ilerlemek için kullanmayı deneyimleyebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber sizi alıştığınızın dışına çıkaran arkadaşlıklar kurabilir, öncelikler edinebilirsiniz. Kazanımlarınızın yönünü ve kaynağını değiştirmek adına olumlu etkiler altındasınız. Hayatınıza yeni insanların dahil olması demek, aynı zamanda yeni gündemlerin ve fikirlerin de dahil olmasıdır.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 8 Mayıs'taki Boğa yeniayı ile birlikte, kendinizi farklı bir şekilde ifade edebileceğiniz çalışmalar yapabilirsiniz. İş kurmak, mevcut işte yeni sorumluluklar almak, terfi ve zam haberleri, aile destekleri, kadın girişimcilerle ortaklık, borsa gibi alanlarda şanslısınız.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay hayatınıza başka bir yerden başka isteği uyandırabilir. Gideceğiniz bir yer, okuyacağınız bir kitap, elde edeceğiniz bir kazanç, tecrübe getirecek bir iş size bazı aydınlanmalar yaşatabilir.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay hayatınızdaki eksikleri tamamlamak adına önemli kapılar açabilir. Parasal konulardaki beklentileriniz, istekleriniz şekillenebilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 8 Mayıs'taki Boğa yeniayı size her platformda ve koşulda kazandıracak insanları hayatınıza çekebilir. İlişkiler konusundaki seçimlerinizin büyük oranda etkileneceği, değişeceği bir dönemdesiniz. Eski alışkanlıklarınızı, beklentilerinizi ve davranışlarınızı bırakıyorsunuz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile yaşam tarzınızla ilgili yeniliklere kapılarını açabilirsiniz. Hem gelirinizi arttırmak hem zamanınızı daha verimli geçirmek adına yeni fırsatlarınız, hedefleriniz olabilir.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay konuşarak değil yaparak ortaya çıkaracağınız değerleriniz, istekleriniz konusunda sizi destekleyecektir. Yetenekli ve ilgili olduğunuz alanları değerlendirmek adına araştırmalar yapabilir, çalışmalarınızı bir zemine oturtabilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 8 Mayıs'taki Boğa yeniayı ile hayatınıza, ailenize, yaşam alanlarınıza nasıl katkı sağlayacağınıza odaklanabilirsiniz. Artık bir şeylerin eskisinden daha iyi olmasını isteyebilir, bunu engelleyen durumları ve eşyaları ortadan kaldırabilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay size yeni bir şeyler öğretebilir. Öğrenmeye, üzerine koymaya ve bunları kullanmaya olan ilginizin arttığını fark edebilirsiniz. Hayatınıza bu yönde bir değişiklik getirmek, aklınızı kurcalayan, şüphe oluşturan ve bir fayda getirmeyen konulardan, ortamlardan ve insanlardan uzaklaşmanıza da yardımcı olacaktır.

False